EmailTwitterFacebookLinkedIn

Geschiedenis

Swinkels Administraties BV

In 1975, meer dan 40 jaar geleden, is door Frans Swinkels de basis gelegd voor Swinkels Administraties BV, een zelfstandig en onafhankelijk administratiekantoor voor het MKB in de regio Eindhoven.

Door de persoonlijke benadering en betrokkenheid bij de klant is het kantoor al snel uitgegroeid tot een middelgroot kantoor dat momenteel ongeveer 250 vaste zakelijke klanten bediend en daarnaast voor ongeveer 500 particulieren jaarlijks de belastingaangiften verzorgd.

In 1994 is het lidmaatschap van NOAB (Nederlandse Orde van Administratie en Belastingdeskundigen) verworven, de landelijke organisatie met als doelstelling de kwaliteit en kundigheid van administratiekantoren te bevorderen en bewaken. Lidmaatschap van NOAB staat dan ook als keurmerk garant voor deskundigheid en betrouwbaarheid door o.a. de eisen op het gebied van scholing en opleidingen.

Uiteraard is er ten opzichte van de beginjaren van het kantoor veel veranderd, moderne technische hulpmiddelen en programmatuur zijn inmiddels onmisbaar geworden. Een deel van de klanten verricht veel administratieve handelingen zelf en het accent van onze diensten is dan ook flink verschoven.
Controle, advies en begeleiding nemen een steeds grotere plaats in, waarbij van onze medewerkers een grote flexibiliteit wordt verwacht waarvoor een uitgebreide parate kennis en ervaring noodzakelijk is.

Parate kennis die o.a. door trainingen en cursussen vanuit NOAB op peil wordt gehouden, maar ook door de (voor)opleidingen en specialisaties bij onze medewerkers, een keur aan vakliteratuur die regelmatig verschijnt en natuurlijk de bijna onuitputtelijke informatiestroom via internet.

In 2005, na 30 jaar met veel plezier en inzet leiding te hebben gegeven aan ons kantoor, heeft Frans Swinkels besloten het “wat rustiger aan” te gaan doen en is de leiding van het kantoor overgegaan in handen van de huidige directie: Fred Swinkels (broer van Frans).

Ons streven om onze klanten waar mogelijk, op verzoek maar ook ongevraagd, van advies te kunnen dienen en hen behulpzaam te zijn hun onderneming tot een succes te maken, staat nog steeds met stip bovenaan en daar hoort het ook.


Swinkels Administraties BV - Cockeveld 9 - 5672 AE Nuenen - info@swinkelsgroep.nl - 040-296 01 96