Salarisadministratie

Het verzorgen van een goede salarisadministratie is voor veel ondernemers een lastige en tijdrovende zaak. Salarisberekeningen op zich zijn al lastig, maar om ook de vele wijzigingen in premies en CAO's bij te houden en op de juiste manier te verwerken is voor veel ondernemers een groot probleem. Swinkels Administraties BV verlost u graag van dit probleem.

Swinkels Administraties BV neemt graag de gehele salarisverwerking voor uw medewerkers van u over. Wij zullen tijdig en efficiënt de salarisadministratie verzorgen.

Wat mag u van ons verwachten:

  • Per periode ontvangen medewerkers een duidelijke salarisspecificatie.
  • Wijzigingen bij uw personeel, zowel eenmalig als structureel worden snel en efficiënt verwerkt.
  • De verplichtte (elektronische) informatiestroom richting Belastingdienst en overige instellingen wordt tijdig en correct verzorgd.
  • Verwerking van uw salarisadministratie wordt door Swinkels Administraties BV intern verzorgd. Onze medewerkers hebben hiervoor de nodige opleidingen genoten en wij beschikken over een professioneel softwarepakket.

Specifieke vragen

Ook voor specifieke vragen kunt u bij onze medewerkers terecht. U kunt hierbij denken aan advisering bij het opstellen van een arbeidsovereenkomst of de ontbinding hiervan. Ook vragen van uw medewerkers, bijvoorbeeld over een salarisberekening, kunnen wij beantwoorden.

Heeft u interesse? Wij denken graag met u mee! Neem direct contact met ons op!Swinkels Administraties BV - Cockeveld 9 - 5672 AE Nuenen - info@swinkelsgroep.nl - 040-296 01 96