EmailTwitterFacebookLinkedIn

Salarissen

Het verzorgen van een goede salarisadministratie is een lastige en tijdrovende zaak. Salarisberekeningen op zich zijn al lastig, maar om ook de vele wijzigingen in premies en CAO's bij te houden en op de juiste manier te verwerken is voor veel ondernemers een groot probleem. Swinkels Administraties verlost u graag van dit probleem.

Wij nemen graag de gehele salarisverwerking voor uw medewerkers van u over. Wij zullen tijdig en efficiënt de salarisadministratie verzorgen.

Wat mag u van ons verwachten?

  • Ieder maand duidelijke loonstroken en betaaloverzichten;
  • Wijzigingen in personeelsbestand worden snel verwerkt;
  • De loonaangifte bij de Belastingdienst en rapportages aan overige instellingen worden tijdig ingediend;
  • De verwerking wordt door Swinkels Administraties intern verzorgd. Onze medewerkers hebben hiervoor de nodige opleidingen genoten.

Specifieke vragen

Ook voor specifieke vragen kunt u bij onze medewerkers terecht. U kunt hierbij denken aan advisering bij het opstellen van een arbeidsovereenkomst of de ontbinding hiervan. Ook vragen van uw medewerkers, bijvoorbeeld over een salarisberekening, kunnen wij beantwoorden.

Heeft u interesse? Wij denken graag met u mee! Neem direct contact met ons op!Swinkels Administraties BV - Cockeveld 9 - 5672 AE Nuenen - info@swinkelsgroep.nl - 040-296 01 96