EmailTwitterFacebookLinkedIn

Tarieven

Voor een vast bedrag per maand, alles geregeld!


Wij kunnen uw administratie en belastingaangiften verzorgen voor een vast bedrag per maand. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan. Wij zijn echter van mening dat geen enkele ondernemer gelijk is en dus iedere ondernemer andere behoeften heeft. Een "standaard" pakket past daarom niet op u als ondernemer. Om toch een indicatie van onze tarieven te geven, treft u hierbij een tweetal voorbeelden aan.


Een zzp-er die zelf de administratie bijhoudt in bijvoorbeeld een eenvoudig boekhoudpakket of Excel

Deze ondernemer kunnen wij voor € 85,00 per maand ondersteunen.

Voor dit bedrag controleren wij periodiek de administratie en verzorgen wij de verplichte aangiften omzetbelasting. Daarnaast stellen wij jaarlijks een rapport samen en verzorgen wij de aangifte inkomstenbelasting. Uiteraard geven wij waar nodig advies en bent u vrij ons te raadplegen voor advies.


Een ondernemer met een kleine BV die zelf de administratie bijhoudt in bijvoorbeeld een eenvoudig boekhoudpakket of Excel

Deze ondernemer kunnen wij voor € 125,00 per maand ondersteunen.

Voor dit bedrag controleren wij periodiek de administratie en verzorgen wij de verplichte aangiften omzetbelasting. Daarnaast verzorgen wij maandelijks de loonadministratie van de DGA. Tevens stellen wij jaarlijks een rapport samen en verzorgen wij de deponering bij de Kamer van Koophandel, de aangifte vennootschapsbelasting en de aangifte inkomstenbelasting. Uiteraard geven wij waar nodig advies en bent u vrij ons te raadplegen voor advies.

(Bij het aangaan van een vaste prijsafspraak stellen wij een offerte samen welke alle werkzaamheden bevat die binnen de afspraak vallen. Werkzaamheden die buiten de afspraak vallen, zullen apart worden gefactureerd).